Personlig træner i Viborg

Søger du en personlig træner i Viborg, så er du kommet til det rette sted. Hos Body & Mind Studio tilbyder vi både ene-timer og duo-timer.

Du har mulighed for at få en eller flere ene-timer i et forløb med en personlig træner. Her tages der udgangspunkt i dine ønsker og mål med træningen.

Jeg vil som udgangspunkt lave en holdningsanalyse på dig, hvor jeg kigger efter eventuelle ubalancer i din krop. Efterfølgende taler vi om de forskellige muligheder, og hvad der er bedst for dig.

Jeg vil støtte, opmuntre og skubbe til dine grænser – med andre ord – vil jeg sikre dig, at du får det maksimale ud af din træning og af personlig træner.

Undervisningen tager udgangspunkt i enten TRX stropperne, Yoga, Pilates og forskellige øvelser med egen kropsvægt som modstand – eller et mix af disse. Desuden har du mulighed for at få ene undervisning på en Reformermaskine.

Reformeren er hovedmaskinen indenfor Pilatesbaseret modstandstræning. Reformeren består af fjedre, stropper, en bevægelig vogn og en fodbarre, der belaster alle kroppens muskler. Belastningen kommer fra fjedrene og din egen kropsvægt – maskinen både støtter og udfordrer dig, alt efter antal fjedre. Du bliver udfordret på både styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration, og du vil opleve, at træningen er ganske intens og effektiv.

En anden mulighed er duo-træning, hvor du deler timen med en veninde, ven, kæreste, kollega eller hvem det måtte være.

Der er mange gode grunde til at starte allerede i dag – så kontakt en personlig træner i Viborg, og oplev hvor stor en forskel det giver. Kontakt Birgitte ved at klikke her.