IMG_6875
IMG_6884
Personlig træner i Viborg
IMG_6876
bodyandmind_topbilleder11

Et frirum, en legeplads & en drøm

Body & Mind Studio er mit univers, mit frirum, min legeplads og min drøm. Jeg har ønsket at skabe et intimt træningsstudie – et studie hvor der er plads til forskelligheder, og hvor alle skal føle sig tilpas og set. Et miljø med tid til rådgivning og nærvær i rolige omgivelser og med en uformel og hyggelig stemning.

Det er mit ønske, at Body & Mind Studio også må blive dit frirum – der hvor du kommer, når du ønsker kompetent og nærværende undervisning. Hvor træning er for alle – uanset køn, alder, størrelse og fysisk form.

TRX Suspension Training, Yoga og Pilates er fundamentet i al undervisningen. Derudover tilbyder vi hold tilegnet seniorer (+60).
Kombinationen af disse træningsformer er hel unik – og alle tager udgangspunkt i bevægelser som udelukkende er med din egen kropsvægt som modstand. Du bliver mere bevidst om din kropsholdning, dine muskler styrkes og tones, du opnår større stabilitet, spændinger løsnes og du bliver mere smidig.

Faglighed og god teknik er grundstenene i al undervisning. Undervisningen bliver effektiv og dyb, og vil give dig mening og fantastiske resultater. De mindre hold gør det muligt at bevare fokus, korrekt teknik og nærvær.

Hos Body & Mind Studio er personlig og social kontakt vigtig. Vi mener, at tid til den personlige vejledning eller en hyggelige snak, er afgørende for at skabe gode rammer, tillid og dermed gode resultater.

Ejet af Birgitte Erndorf Olesen

Body & Mind Studio er ejet af Birgitte Erndorf Olesen. Jeg har undervist i det meste af mit voksenliv, og gennem alle årene har jeg har arbejdet med forskellige træningsformer. Med mine Pilates og Yoga uddannelser var det som om, brikkerne faldt på plads. Der kom en ny dimension ind i træningen og undervisningen. Den viden og de principper man arbejder med i Pilates og Yoga, bringer jeg med ind i meget af min anden undervisning. For mig giver det rigtig god mening, og jeg oplever en ny balance, når såvel det fysiske som det mentale forenes.

Det er mit håb, at du vil opleve det samme.

Jeg har følgende uddannelser & kurser bag mig

Certificeret Stott Pilates instruktør
Diverse Stott Pilates workshops

Certificeret Yogalærer fra Hamsa Yoga Studio i Aarhus

50 timers Restorativ yogalæreruddannelse fra Hamsa Yoga Studio i Aarhus

50 timers Yin Yoga uddannelse fra Yoga Collective i Aarhus

Diverse Yin Yoga workshops

Børneyogalærer fra YogaRollinger
Workshop – De 5 Tibetanere

Reformer grunduddannelse fra Free Spirit Pilates i Aarhus

Triggerpoint Foam Rolling Course

TRX Group Suspension Training Course (L1)
TRX Rip Training Course (L1)
TRX Suspension Training (L1)
Sports Medicine Suspension Traning Course (L2)
TRX Force Trainer Course (L2)

DGI Fitness instruktør uddannelse

Diverse kurser indenfor træning og bevægelse

Lifting Gua Sha ® kursus ved Mette Brandt

Lifeachievers (Coach uddannelse)