IMG_6875
IMG_6884
Personlig træner i Viborg
IMG_6876
bodyandmind_topbilleder11

Mød vores undervisere

Birgitte Erndorf Olesen

– Ejer af Body & Mind Studio

Undervisning har altid været en stor del af mit liv. Allerede som 15-årig begyndte jeg at interessere mig for træning og bevægelse – og jeg har stort set undervist lige siden. Først i september 2015 tog jeg springet og åbnede Body & Mind Studio. Mit “3. barn”, som giver mig så meget glæde og dejlige oplevelser i hverdagen.

Jeg har været omkring mange forskellige måder at træne kroppen på. Da jeg prøvede TRX Suspension Training fangede det mig hurtigt. Det er en fantastisk måde at arbejde hele kroppen igennem på. Jeg elsker at lege med forskellige øvelser og sammensætte timer, hvor du efterfølgende mærker din krop.

Pilates er, for mig, et super godt fundament til meget andet sport og bevægelse –  og en rigtig god måde at få styrket de helt små stabiliserende muskler på. Jeg tager altid udgangspunkt i principperne fra Stott Pilates og krydrer gerne undervisningen med variation og små detaljer.

Yogaen mødte jeg for en del år siden, hvor jeg prøvede forskellige yogaformer og tog en masse timer. Men den store yogakærlighed opstod først på et tidspunkt, hvor jeg var igennem en turbulent periode i mit liv og fik anbefalet yoga. Jeg begyndte at lave yoga dagligt og oplevede virkelig på egen krop, den enorme effekt yoga kan give.
Jeg oplevede, hvordan yoga kan bevæge både kroppen og sindet. Yoga er rigtig meget mit frirum – der hvor jeg søger hen, når jeg trænger til at få kontakt med min krop og hvile mit hoved lidt. Og så er det bare en fantastisk måde at både styrke og strække hele kroppen på.

Og det blev starten til Body & Mind Studio.

At kunne samle og forene de forskellige måder at bevæge kroppen på, i hyggelige rammer med nærhed, seriøsitet, glæde og varme – det var min drøm. På den måde blev Body & Mind Studio i 2015 til virkelighed.

Rikke Fjellerup

– Yogalærer

Jeg underviser i yoga, meditation og mindfulness, og jeg er gymnasielærer i Viborg. Så man kan vidst roligt sige, at undervisning er mit liv – og jeg elsker det! Når jeg ikke underviser, tilbringer jeg gerne tiden sammen med min familie i vores 30-fods sejlbåd, hvor vi nyder vejrets luner og samvær uden computere og TV .

Det er fantastisk givende, at få lov til at dele det, jeg elsker, med andre gennem undervisningen, og at se, at andre også oplever det fantastiske yoga og meditation kan gøre for os.

Jeg oplever, at meditation og mindfulness gør mig mere nærværende og mindre stresset i en travl hverdag. Det samme oplever jeg med yogaen, som for mig også handler om nærvær – om at give mig selv lov og tid til at mærke mig selv. Jeg elsker yogaens fysiske udfordringer, og at jeg hele tiden udvikler mig og bliver stærkere.

Jeg prøvede yoga første gang i 1997, og så var jeg solgt, og året efter begyndte jeg at undervise i Astanga yoga. Yoga er for mig livsglæde og ro, fysisk og mental ligevægt. Yoga kan noget fantastisk, og gennem min undervisning elsker jeg, at få andre til at opleve det særlige yogaen kan. For mig handler det ikke om at kunne udføre avancerede øvelser til perfektion, men om at mærke kroppen, mærke glæden og mærke åndedrættet – det er livsbekræftende.

Annette Moselund

– Trx og pilates underviser

 

Jeg underviser i TRX, pilates og individuelle forløb i Body & Mind Studio. Jeg er uddannet fysioterapeut og har i den forbindelse flere års erfaring med undervisning på hold som TRX, Pilates, Fysio-Pilates, Bassintræning, Ryg- og Sclerosehold og psykiatrisk fysioterapi.

Jeg elsker at undervise og jeg sætter en stor ære i at give dig en god oplevelse af faglighed, nærvær og godt humør. Jeg nyder dynamikken og det fællesskab, der opstår på et hold, hvor man kan motivere hinanden.

For mig handler det om, at der er plads til alle – uanset niveau, og det er min fornemmeste opgave at få dig til at gå fra mine timer med en følelse af, at have gjort noget godt for dig selv og din krop. Og ikke mindst med et smil på læben.

Privat er jeg gift og har 3 børn. Jeg har det fysisk og mentalt bedst, når jeg har en aktiv hverdag med løb og andet sport. Jeg nyder lange gåture, hvilket også er en skøn måde at blive fyldt med energi.

Stinne Boel Lillelund

– Yogalærer

Bevægelse er en stor del af mit liv. Jeg underviser i idræt på læreruddannelsen, og er optaget af, hvordan de bedste rammer kan skabes for, at børn oplever lyst, motivation og evne til at bevæge sig sammen med andre. Som fysioterapeut er der også en sundhedsmæssig vinkel ind over min tilgang. Uden bevægelse i livet går man i stå, enten pga forkert bevægelse, i form af slid, eller for lidt bevægelse, et inaktivt liv. Mennesket fungerer bedst med bevægelse, rytme og flow i livet, og det er det dynamiske aspekt som jeg lever godt med. Jeg er ikke fanatisk idrætsudøver, vil faktisk betegne mig selv som et dejligt dovent menneske. Efter arbejdsdagen, byder min sofa mig velkommen og jeg nyder at falde til ro med læsning eller underholdning.

Yogaen kom relativt sent ind i mit liv. I mine yngre dage, mødte jeg ofte bevægelsesformen, men kunne ikke tage den ind. Jeg havde nok for travlt og syntes, det var for langsommeligt. Der skulle ske noget.

Det er helt uforståeligt for mig nu, og jeg nyder at at dyrke og undervise i yoga, som er en god bevægelsesform for mig, med en tilpas udfordrende fysikalitet, samt den mentale del hvor vejrtrækningen understøtter tanke- og bevægelsesflowet. Det er hatha yogaen, som optager mig, som er en dynamisk form for bevægelse. En balance mellem ro og bevægelse, spænding og afspænding, forside og bagside, lys og mørke, det mentale og det fysiske, som dermed smelter sammen i en helhed med vejrtrækningen som anker.

I min undervisning søger jeg, at deltagerne finder ind til den bevægelse eller stilling, der passer dem, så selvom man mærker hinanden i et fællesskab i rummet, handler det ligeså meget om at se indad og mærke hvordan bevægelsen fornemmes, mærkes og mestres i situationen. Det skal gerne føles rart og behageligt, og efter en yogapraksis vil man føle en tilfredsstillelse i form af forløsning og ro.